• \[solved\] iso 8859-1 boot error in live usb


    this is a problem i keep encountering, when i try to boot the iso i get an error about iso 8859-1 and the boot stops there.

    now i found that this was a problem on arch’s side as i also got this on both the arch 01.05.2014 and 01.06.2014 iso’s and i found a bug report on it: [https://bugs.archlinux.org/task/40217][0]">[https://bugs.archlinux.org/task/40217][1]

    the problem is gone in arch iso 03.07.2014 but still exists in antergos iso 06.24.2014
    according to the bug report it has something to do with mkinitcpio.

    [0]: <a href=
    [1]: https://bugs.archlinux.org/task/40217

  • this is a problem i keep encountering, when i try to boot the iso i get an error about iso 8859-1 and the boot stops there.

    now i found that this was a problem on arch’s side as i also got this on both the arch 01.05.2014 and 01.06.2014 iso’s and i found a bug report on it: [https://bugs.archlinux.org/task/40217][0]">[https://bugs.archlinux.org/task/40217][1]

    the problem is gone in arch iso 03.07.2014 but still exists in antergos iso 06.24.2014
    according to the bug report it has something to do with mkinitcpio.

    [0]: <a href=
    [1]: https://bugs.archlinux.org/task/40217

  • It looks like some users are still reporting this issue. I already applied the first change that was made and will keep monitoring it for a permanent fix. I’m not building a set of new images until the KDE issue is fixed though it shouldnt be too long.

Posts 4Views 1080
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.