• latest update after LightDM login back to LightDM and so on ...


    Hi
    Long time no problems but after my latest update, system was working and then after LightDM login black screen for ±30 seconds and then back to LightDM and so on … Checked the forum but found no solution.

  • You’re problem might has to do with this link text.
    Just try the solutions in that thread.

    KDE/XFCE/i3-WM

    Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing its stupid.

  • Yes, it could be, but i use Gnome on this installation.
    When i do Ctrl + Alt + F2 i get also a black screen?
    So i get try the solutions in that post.

  • Yes, it could be, but i use Gnome on this installation.
    When i do Ctrl + Alt + F2 i get also a black screen?
    So i can’t try the solutions in that post.

  • What are your Hardware specs?

    KDE/XFCE/i3-WM

    Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing its stupid.

  • MacBook Pro dual boot MacOS/Antergos Gnome (before also Antergos Openbox)
    Processor: Intel Core i7 2.6GHz
    Graphics: GeForce GT 650M 1GB
    Memory: 16GB SDRAM

  • So Gnome is Wayland and i tried Gnome on Xorg but same result.
    The problems in the post are about Xorg if i am right.

  • Okay then the problem is xorg-server and Nvidia
    just look over here

    KDE/XFCE/i3-WM

    Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing its stupid.

  • Ok, i will read that one, it seems promising. 🙂
    Maybe best that i jump in that thread and stop this one?

    Thanks.

lightdm125 login112 Posts 9Views 350
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.