• lightdm-webkit-themes not working


    Hi everyone!

    This may seem like quite a basic thing, but for some reason none of the webkit themes other than Antergos’ one seems to be working on my system. I specifically would like to install lightdm-webkit-theme-aether, but it when I execute sudo systemctl restart lgihtdm it tries to restart, but fails with a black screen and a blinking cursor. I have already attempted to manually set the correct theme in /etc/lightdm/lightdm-webkit2-greeter.conf as well as in /etc/lightdm/lightdm.conf but nothing seems to be working over here.

    Any suggestions would be greatly appreciated, and thanks!

    Keep trying, never give up. In the end, you will find that it was all worth it

    My ISO: https://rebornos.wordpress.com

    Friend's Website: http://nwg.pl

  • In addition, this is the output when I run lightdm --test-mode --debug.

    [[email protected] ~]$ lightdm --test-mode --debug
    [+0.00s] DEBUG: Logging to /home/keegan/.cache/lightdm/log/lightdm.log
    [+0.00s] DEBUG: Starting Light Display Manager 1.24.0, UID=1000 PID=23479
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration dirs from /usr/share/lightdm/lightdm.conf.d
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration dirs from /usr/local/share/lightdm/lightdm.conf.d
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration dirs from /var/lib/flatpak/exports/share/lightdm/lightdm.conf.d
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration dirs from /home/keegan/.local/share/flatpak/exports/share/lightdm/lightdm.conf.d
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration dirs from /etc/xdg/lightdm/lightdm.conf.d
    [+0.00s] DEBUG: Loading configuration from /etc/lightdm/lightdm.conf
    [+0.00s] DEBUG: Running in user mode
    [+0.00s] DEBUG: Using Xephyr for X servers
    [+0.00s] DEBUG: Registered seat module local
    [+0.00s] DEBUG: Registered seat module xremote
    [+0.00s] DEBUG: Registered seat module unity
    [+0.00s] DEBUG: Using D-Bus name org.freedesktop.DisplayManager
    [+0.01s] DEBUG: Monitoring logind for seats
    [+0.01s] DEBUG: New seat added from logind: seat0
    [+0.01s] DEBUG: Seat seat0: Loading properties from config section Seat:*
    [+0.01s] DEBUG: Seat seat0: Starting
    [+0.01s] DEBUG: Seat seat0: Creating user session
    [+0.01s] DEBUG: Loading users from org.freedesktop.Accounts
    [+0.01s] DEBUG: User /org/freedesktop/Accounts/User1000 added
    [+0.02s] DEBUG: Seat seat0: Can't login unknown user 'antergos'
    [+0.02s] DEBUG: Seat seat0: Creating greeter session
    [+0.02s] DEBUG: Seat seat0: Creating display server of type x
    [+0.02s] DEBUG: Could not run plymouth --ping: Failed to execute child process ?plymouth? (No such file or directory)
    [+0.02s] DEBUG: Seat seat0: Starting local X display
    [+0.02s] DEBUG: XServer 1: Logging to /home/keegan/.cache/lightdm/log/x-1.log
    [+0.02s] DEBUG: XServer 1: Writing X server authority to /var/run/lightdm/root/:1
    [+0.02s] WARNING: Error reading existing Xauthority: Failed to open file ?/var/run/lightdm/root/:1?: Permission denied
    [+0.02s] WARNING: XServer 1: Failed to write authority: Failed to open X authority /var/run/lightdm/root/:1: Permission denied
    [+0.02s] DEBUG: XServer 1: Launching X Server
    [+0.02s] DEBUG: Launching process 23484: /usr/bin/Xephyr :1 -seat seat0 -auth /var/run/lightdm/root/:1 -nolisten tcp
    [+0.02s] DEBUG: XServer 1: Waiting for ready signal from X server :1
    [+0.02s] DEBUG: Acquired bus name org.freedesktop.DisplayManager
    [+0.02s] DEBUG: Registering seat with bus path /org/freedesktop/DisplayManager/Seat0
    [+0.02s] WARNING: Could not enumerate user data directory /var/lib/lightdm-data: Error opening directory '/var/lib/lightdm-data': Permission denied
    [+0.64s] DEBUG: Process 23484 terminated with signal 11
    [+0.64s] DEBUG: XServer 1: X server stopped
    [+0.64s] DEBUG: XServer 1: Removing X server authority /var/run/lightdm/root/:1
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Display server stopped
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Stopping session
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Session stopped
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Stopping display server, no sessions require it
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Stopping; greeter display server failed to start
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Stopping
    [+0.64s] DEBUG: Seat seat0: Stopped
    [+0.64s] DEBUG: Required seat has stopped
    [+0.64s] DEBUG: Stopping display manager
    [+0.64s] DEBUG: Display manager stopped
    [+0.64s] DEBUG: Stopping daemon
    [+0.65s] DEBUG: Exiting with return value 1
    [[email protected] ~]$ 
    

    Hope this helps, and thanks in advance:grinning;.

    Keep trying, never give up. In the end, you will find that it was all worth it

    My ISO: https://rebornos.wordpress.com

    Friend's Website: http://nwg.pl

  • [+0.02s] DEBUG: Could not run plymouth --ping: Failed to execute child process ?plymouth? (No such file or directory)

    It’s trying to call plymouth. Do you have that installed? I would wager not.

  • Thank you so much😀. Turns out I just ran across the solution myself (mere seconds before you posted) from an earlier thread here😄. For others with this issue, here’s the link:

    https://forum.antergos.com/topic/3928/black-screen-with-light-locker/6

    Thank you for the help though @Palanthis! I really thought I would need it…

    Keep trying, never give up. In the end, you will find that it was all worth it

    My ISO: https://rebornos.wordpress.com

    Friend's Website: http://nwg.pl

  • Awesome. Glad you got it working, Keegan! Mine was a shot in the dark. lol.

Posts 5Views 763
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.