• Chromium and mate-terminal segfault / mintMenu crahes


    I wanted to post this on Arch forums but I know no one would offer help since i’m using mintMenu which comes from Antergos…

    Basically, the system was fine before updating now I get segfaults and mintMenu crashes when I try to do a search. Strangely enough gnome-terminal works but mate-terminal doesn’t…

    [http://i.picpar.com/62O.png[/url:3m4dwrrp]

    This is my dad’s laptop and he needs chromium. I’m using official mesa drivers but I’ve also tried mesa-git and it doesn’t work.

    EDIT: I also have these problems on my desktop which has an ATI HD3870 plus Steam segfaults as well. I’m guessing the problem is beyond mesa]0

  • I wanted to post this on Arch forums but I know no one would offer help since i’m using mintMenu which comes from Antergos…

    Basically, the system was fine before updating now I get segfaults and mintMenu crashes when I try to do a search. Strangely enough gnome-terminal works but mate-terminal doesn’t…

    [http://i.picpar.com/62O.png[/url:3m4dwrrp]

    This is my dad’s laptop and he needs chromium. I’m using official mesa drivers but I’ve also tried mesa-git and it doesn’t work.

    EDIT: I also have these problems on my desktop which has an ATI HD3870 plus Steam segfaults as well. I’m guessing the problem is beyond mesa]0

  • Did you see the global announcement about libxcursor? Did that not resolve the issue?

    Best Regards,
    Dustin

  • No I had not. Thank you very much.

  • So everything is okay now? Good.

    Cheers!

Posts 5Views 1300
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.