• help with the wifi no works, is detected


    help with the wifi no works, is detected but not have conexion! es algo de DHCP?

    ifconfig
    enp2s0: flags=4099<UP,BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500
    ether txqueuelen 1000 (Ethernet)
    RX packets 16863 bytes 24462612 (23.3 MiB)
    RX errors 0 dropped 1 overruns 0 frame 0
    TX packets 8969 bytes 843268 (823.5 KiB)
    TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0

    lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536
    inet netmask 255.0.0.0
    inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10<host>
    loop txqueuelen 1000 (Local Loopback)
    RX packets 880 bytes 71128 (69.4 KiB)
    RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0
    TX packets 880 bytes 71128 (69.4 KiB)
    TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0

    wlp1s0: flags=4099<UP,BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500
    ether txqueuelen 1000 (Ethernet)
    RX packets 0 bytes 0 (0.0 B)
    RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 1842
    TX packets 0 bytes 0 (0.0 B)
    TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0
    device interrupt 34

  • give some more information, in your own words, about what exact you are doing, where you try to connect (open-wifi, wifi router at home) what is the wifi about WPA WPA2 e.t.c.

  • Could be a problem with the networkmanager. Since the new 1.10.-version my Wifi was very sluggish. Sometimes it took over a minute to connect. Random disconnections included. I masked networkmanager via systemctl, installed Wicd, and everything works perfect again…

wifi134 detected15 Posts 3Views 402
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.