• 502 error for main site


    Re: lately a lot of Error 502 Ray ID when visiting forum

    Just me?

    Sys01: Antergos + Mate; GTX 1070 + nvidia package :)
    Sys02: Antergos + Mate on Surface Pro 3

  • That happened to me also a lot the last week. Thought it was a local problem.

    Thinkpad E570 Intel core i5 (Kaby lake)
    8 GB RAM
    256 GB SSD + 1 TB HDD
    Intel HD Graphics

  • Hi,

    It’s working fine from here. Tell us if you’re still experiencing it.

    Cheers!

  • Like @bpoerwo, I was also getting this last week. For me though, it’s disappeared by now and everything’s working fine again:grinning:.

    Keep trying, never give up. In the end, you will find that it was all worth it

    Community ISO: https://antergoscommunityeditions.wordpress.com
    Linux Basics: https://linuxbasicssite.wordpress.com

  • @karasu Sorry for the late reply, but the last time I had the error was yesterday morning. It seems fine now, but I will give you a notice when it happens again.

    Thinkpad E570 Intel core i5 (Kaby lake)
    8 GB RAM
    256 GB SSD + 1 TB HDD
    Intel HD Graphics

  • So, @n_mag, may we consider it as solved, pleas? If so, please mark it as solved.
    Cheers

    1.Antergos Linux KDE plasma / Gnome 2.Ubuntu 17.10 64bit Unity
    Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
    Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915

  • @anarch you got it!

    Sys01: Antergos + Mate; GTX 1070 + nvidia package :)
    Sys02: Antergos + Mate on Surface Pro 3

  • @n_mag , thanks mate!

    1.Antergos Linux KDE plasma / Gnome 2.Ubuntu 17.10 64bit Unity
    Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
    Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915

site3 5022 main3 error198 Posts 8Views 279
Log in to reply