• Feedreader in Antergos repo shows a blank screen when launched


    Hi,

    Feedreader in the repo shows a white/blank screen when launched.

    Is this a known error and/or is there a way to fix it?

    Thanks!

  • runs fine here:
    0_1500591607090_Bildschirmfoto vom 2017-07-21 00-59-42.png
    Do you run from Gnome or other DE?

    [updates once a week] = [90% less problems]
    my#repo
    my-blog#k
    how to add system logs
    i3-°-xfce

  • Thanks for the reply!

    I ran it from XFCE.

    In your screenshot, under “Please select…”, that’s exactly what I meant, shouldn’t it have several RSS feeds for you to choose? Instead of it, it shows a blank page (just like in the screenshot).

  • You are right!
    I do not use feedreader, and so i do not see …

    May someone is using it here?

    I remember there was some problems before with feedreader but it was something related to not let it start at all…
    So @developers ? what’s up with feedreader?

    [updates once a week] = [90% less problems]
    my#repo
    my-blog#k
    how to add system logs
    i3-°-xfce

  • feedreader-git is working fine and now i take a look!#
    0_1500593131503_Bildschirmfoto vom 2017-07-21 01-24-33.png

    [updates once a week] = [90% less problems]
    my#repo
    my-blog#k
    how to add system logs
    i3-°-xfce

repo15 blank14 shows4 feedreader2 Posts 5Views 267
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.