• \[SOLVED\]Libreoffice and javaldx


    I can’t use libreoffice normally.
    I get this error when I run from terminal:

    [[email protected] ~]$ libreoffice --writer  
    Warning: failed to read path from javaldx
    

    I did this method but nothing not happened for me.
    [https://wiki.archlinux.org/index.php/LibreOffice#Fixing_Java_framework_error][0]">[https://wiki.archlinux.org/index.php/Li][1] … work_error

    [0]: <a href=
    [1]: https://wiki.archlinux.org/index.php/Li

    Don't forget to mark as [SOLVED], if your problem was solved!

  • I can’t use libreoffice normally.
    I get this error when I run from terminal:

    [[email protected] ~]$ libreoffice --writer  
    Warning: failed to read path from javaldx
    

    I did this method but nothing not happened for me.
    [https://wiki.archlinux.org/index.php/LibreOffice#Fixing_Java_framework_error][0]">[https://wiki.archlinux.org/index.php/Li][1] … work_error

    [0]: <a href=
    [1]: https://wiki.archlinux.org/index.php/Li

    Don't forget to mark as [SOLVED], if your problem was solved!

  • Try removing and reinstalling it. Let me know if it works.

    sudo pacman -Rc libreoffice-base --nosave
    

    Cheers!

  • @“lots.0.logs”:3tnxj51a said:

    Try removing and reinstalling it. Let me know if it works.

    sudo pacman -Rc libreoffice-base --nosave
    

    Cheers![/quote:3tnxj51a]
    I already removed and reinstalled. I did it again, but nothing

    Don't forget to mark as [SOLVED], if your problem was solved!

  • Did you use the --nosave option? Before reinstalling make sure that you remove the libreoffice folders in ~/.config, ~/.cache, & ~/.local/share/

  • @“lots.0.logs”:3ckcmkh3 said:

    Did you use the --nosave option? Before reinstalling make sure that you remove the libreoffice folders in ~/.config, ~/.cache, & ~/.local/share/[/quote:3ckcmkh3]
    Yes, I used the --nosave option.

    I did it.
    I removed the libreoffice’s folders in ~/.config and in .cache. In the local/share I have no lo folders.
    It’s working now.
    Thanks lots

    Don't forget to mark as [SOLVED], if your problem was solved!

Posts 6Views 2588
Log in to reply