• Report problem to detect usb ports


    Hi, i just connected my external hd and the pc didn’t detected; i started thinking it was fried (panic!)

    I tried to switch ports (UBS’, USB2) and nothing, tried to connect a pendrive and didn’t detected also.

    then i restarted with my external hd connected and it was all fine, after login the pendrive was also detected.

    I don’t know why this behaviour, just wanted to report in case someone experience the same, since i’m not sure if was some update or something else, i just didn’t get any errors.

    Cheers.

    Portergos site
    https://github.com/Portergos/portergos-iso

    Still in love with Antergos (default OS)
    I3wm

    Linux newbie since 06/2016

  • then i restarted with my external hd connected and it was all fine, after login the pendrive was also detected.

    Did you, by any chance, issue a reboot in the middle of the process? Remember that when the kernel is updated, a reboot is mandatory.

  • @karasu The thing is that i don’t remember if there was a kernel update, my computer was turned on all day, and when i tried to connect the usb (day’s end) simply didn’t work.
    Anyway now is working fine as i said. I just wrote to report.
    Cheers!

    Portergos site
    https://github.com/Portergos/portergos-iso

    Still in love with Antergos (default OS)
    I3wm

    Linux newbie since 06/2016

usb83 detect7 report3 ports1 Posts 3Views 533
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.