• Xnoise Twice?


    I reported this in the old cinnarch. I’m reporting this again because the bug is still there

    Xnoise appears twice in the sound applet:

    [http://imgur.com/IdOAEWY][0]">[http://imgur.com/IdOAEWY][1]

    [0]: <a href=
    [1]: http://imgur.com/IdOAEWY

  • I reported this in the old cinnarch. I’m reporting this again because the bug is still there

    Xnoise appears twice in the sound applet:

    [http://imgur.com/IdOAEWY][0]">[http://imgur.com/IdOAEWY][1]

    [0]: <a href=
    [1]: http://imgur.com/IdOAEWY

  • Hi there! Did you install a gnome shell extension to expand the sound menu? I do not believe that it is part of original installation but I could be wrong. If it turns out to be an extension then you will want to report the bug on that extensions webpage though. Just update here b/c theres always someone online (usually

  • It was there since my first day in Cinnarch. The sound app launcher and the xnoise controls

  • Ah, I see. I did a fresh install when we switched to GNOME. Check your installed extensions via the GNOME Tweak Tool. If nothing else, you could just remove the one that is installed and install a different one. This is a good one —> [https://extensions.gnome.org/extension/212/advanced-volume-mixer/][0]">[https://extensions.gnome.org/extension/][1] … ume-mixer/

    [0]: <a href=
    [1]: https://extensions.gnome.org/extension/

  • The sound applet in Cinnamon has some bug. This one and the fact that doesn’t show meta data when playing music

  • So… I shouldn’t do what lots.0.logs said. Shall I have to wait?

    I did a fresh install of antergos and the xnoise controls works, but the icon appears twice.

    On the other hand, and old install of cinnarch (now updated) has both the bugs: show the icon twice and controls do not appear.

Posts 7Views 1594
Log in to reply