• \[Solved\] Forum RSS feed down?


    Is that on purpose which the change of the forum version? Would be a shame!

    Dell Latitude E6230 with Intel i7, 8GB RAM, 500 GB SSD
    dual boot: Antergos and Debian Stretch both 64bit and running gnome-shell
    surviving in a Windows world with VMware WS and Codeweavers Crossover

  • Is that on purpose which the change of the forum version? Would be a shame!

    Dell Latitude E6230 with Intel i7, 8GB RAM, 500 GB SSD
    dual boot: Antergos and Debian Stretch both 64bit and running gnome-shell
    surviving in a Windows world with VMware WS and Codeweavers Crossover

  • Hmm…I’ll look into it.

  • Hi again,

    I assume you didn’t come up with anything? At least the old RSS feed adress is still done. I kinda miss my daily dose of staying up to date with what is happening in the forum 🙂

    Thanks and cheers!

    Dell Latitude E6230 with Intel i7, 8GB RAM, 500 GB SSD
    dual boot: Antergos and Debian Stretch both 64bit and running gnome-shell
    surviving in a Windows world with VMware WS and Codeweavers Crossover

  • After looking at other phpBB run forums, I finally figured out the proper feed address:

    [url:2tque967]http://forum.antergos.com/feed.php[/url:2tque967]

    and enjoying my daily dose of Antergos infos again in my favorite news reader! 🙂

    Dell Latitude E6230 with Intel i7, 8GB RAM, 500 GB SSD
    dual boot: Antergos and Debian Stretch both 64bit and running gnome-shell
    surviving in a Windows world with VMware WS and Codeweavers Crossover

Posts 5Views 1240
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.