• Google sign-in not working


    Might just be a temporary thing caused by google, but right now signing in with Google returns a 400 error.

  • Do you have problems signing in from your webbrowser or with your email client? If it is the latter, you can try removing the stored login entries and re enter them again.

  • I tried signing in to this forum in the webbrowser through google auth, but the google button lead to a 400 page. Then decided to go with facebook, regrettably.

  • Ah, like that! Have you tested it on another site that also uses it, it might be a software error on this forum.

  • seems to be on this site, but I can only make this assumption on the grounds that my stackoverflow login still works

  • It’s most likely that the problem lies with this site and not with Google.

  • Came here to say the same. Getting the following error when trying to sign into this site with Google:

    1. That’s an error.

    Error: redirect_uri_mismatch

    The redirect URI in the request, https://sso.antergos.com/login/callback, does not match the ones authorized for the OAuth client. To update the authorized redirect URIs, visit: https://console.developers.google.com/apis/credentials/oauthclient/1098900045599-n47ga3dgk4bvd5nv0dv1gkldil9trqe0.apps.googleusercontent.com?project=1098900045599

    Learn more
    Request Details

    That’s all we know.

google23 sign-in1 Posts 7Views 43
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.