• [i3-gaps/Polybar] FontAwesome symbols are blank square in URxvt


    After 3 days spent on Antergos freshly installed with i3, I still can’t display the FontAwesome symbols correctly in URxvt. However, these symbols are displayed correctly in Polybar. But in the Polybar configuration file that I open with nano, the symbols are empty white rectangles.

    I installed the ttf-font-awesome-4 package, and this is my .Xresources configuration.

    ! ===================
    !       urxvt
    ! ===================
    
    URxvt*scrollBar: false
    URxvt*letterSpace:-1
    URxvt.internalBorder: 10
    URxvt*font: xft:Menlo for Powerline:regular:size=13,xft:FontAwesome:size=12
    URxvt*cursorBlink: true
    URxvt.iso14755: false
    URxvt*utf8: true
    URxvt.keysym.C-equal: resize-font:bigger
    URxvt.keysym.C-parenright: resize-font:smaller
    URxvt*inheritPixmap: true
    URxvt*transparent: true
    ! URxvt*shading: 0 to 99 darkens, 101 to 200 lightens
    URxvt*shading: 20
    
    ! =================
    !       Xft
    ! =================
    Xft.dpi: 96
    Xft.antialias: true
    Xft.rgba: subpixel
    Xft.hinting: true
    Xft.hintstyle: hintslight
    

    The output of fc-list | grep Awesome

    /usr/share/fonts/TTF/fontawesome-webfont.ttf: FontAwesome:style=Regular
    
  • ttf-font-awesome-4
    Bildschirmfoto vom 2019-02-21 12-20-41.png
    is what i have installed also… but i have some font-icons not working in all kind of editors…

blank19 square3 symbols2 fontawesome1 Posts 2Views 173
Log in to reply
Bloom Email Optin Plugin

Looks like your connection to Antergos Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.